Corina Express Line - Rapid si la Destinatie
de peste 20 de ani!

Corina Express Line ofera experienta a peste 20
de ani de calatorii sigure si rapide pe intreg teritoriul Austriei si Germaniei.

Inceputurile activitatii noastre dateaza din anul 2000,

moment in care am inceput prin a furniza servicii specializate de transport pentru soferii firmelor de leasing si import autoturisme din zona judetului Satu Mare.

Daca va mai amintiti, sau pentru cei mai tineri, aceasta perioada a fost caracterizata de:

  • necesitatea vizelor
  • controale vamale, cozi interminabile
  • renumitele harti nemtesti pliabile foarte utile la vremea lor
  • importul masiv de autoturisme second hand (anii de glorie ai Golf 3 apoi 4, Jetta, Passat, Opel Astra F, Audi “butoias”, BMW “ursulet” etc.)
  • anvelope second hand
  • un nivel de confort ceva mai scazut, abia incepusera sa apara autoturismele dotate cu geamuri electrice si climatizare

Si in general un trafic mult mai scazut ca si numar de persoane comparat cu cel din zilele noastre, dar la fel de diversificat in ce priveste destinatiile vizate din Germania (se aduceau masini mai ales din partea de Nord a Germaniei).

A fost perioada in care am resusit sa “invatam” Germania foarte bine.
Intre anii 2000 – 2004 am operat curse regulate cu masini mici – autoturisme, primele noastre masini fiind binecunoscutele Ford Galaxy, VW Golf si Passat, Opel Astra F.

In 2004 am achizitionat primul Microbuz Renault Trafic,
2004 a fost un moment foarte important pentru ca a coincis cu reorientarea strategica pe piata a Corina Express Line.

Ne-am largit grupul tinta, prioritate devenind turistii, persoanele aflate in interes de serviciu, si persoanele care doreau sa isi viziteze familia in Germania. Aceasta orientare strategica am mentinut-o pana in prezent.

Incepand din 2004 obiectivul nostru strategic principal a fost operarea de curse regulate zilnice spre Austria si Germania, tur si retur.

Obiectiv realizat in 2009, din 2009 operam curse ZILNICE spre Austria si Germania.
In decursul celor 15 ani de activitate am asigurat clientilor nostri conditii bune de calatorie prin intretinerea corespunzatoare a parcului auto, respectiv utilizarea solutiilor optimizate de transport ale vremi.

Momentan operam cursele noastre zilnice doar cu microbuze Mercedes achizitionate de noi si intretinute conform standardelor riguroase de intretinere si service pentru a oferii solutii de transport fiabile si confortabile in fiecare zi.

Corina Express Line – Transport Persoane în și din Austria, Germania, Elveția, Belgia, Olanda, Cehia și Luxemburg – Rapid și la Destinație, încă din 2000!